Последни написи

Година на нови можности

На годишната конференција на Владата на Република Северна Македонија, насловена: „Година на нови можности“, се одржаа вкупно осум панели на коишто говореа министри, експерти, професори и претставници од невладиниот сектор.

монтажа: Ариан Мехмети

(Извор:  CIVILMEDIA)

Latest Posts

Не пропуштај