Последни написи

Институт за општествени и хуманистички науки: Преку деполаризација до демократски, стабилни и вклучувачки институции

Од денес, во употреба стартува платформата „Преку деполаризација до демократски, стабилни и вклучувачки институции: Придонес на граѓанското општество“.

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, на својата фејсбук страна информираше дека оваа платформа ја спроведуваат во конзорциум со ИМА, БИРЦ и Живот со предизвици.

 

Најбрз пристап до платформата имате на овој линк.

Latest Posts

Не пропуштај