Последни написи

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски и Арсовска се во коалиција, поддржани од Левица, ДУИ и ГРОМ

Ковачевски и Арсовска признале дека имале тајни средби, а коалицијата се гледа и по поставените кадри за директори на претпријатијата под градот Скопје, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

„Директор на ЈП Паркови и зеленило е Зухјер Реџепи од ДУИ. Директор на ЈП Улици и патишта е Саид Саид од ДУИ. Директор на Градска библиотека Браќа Миладиновци е Снежана Стојчевска од Левица. Директор на КИЦ е Антонио Димитров од Левица. Директор на Музеј на Град Скопје е Панче Велков од Левица. Заменик директор на Градски паркинзи е Сенада Ибраимова од Левица. Директор на Градски паркинзи е Крсте Петровски, инаку генерален секретар на ГРОМ, а заменик градоначалник е Александар Трајановски исто така од ГРОМ. Директор на ЈСП Александар Стојковски од СДС“, се вели во соопштението на опозициската партија.

Р.С

Latest Posts

Не пропуштај