Последни написи

Како пропагандистка на Путин стана заменик министер за труд и социјала

Анонимен твитерџија прашува:  „Од каде и пари за луксузи на заменик министерот за Труд и Социјала, Славица Трендафилова, да оди по СП и тоа ВИП ложи и да се слика со инфлуенсери и богати Арапи…“

Само што не постои Славица Трендафилова, заменик министер на МТСП е Енвер Хусејин.

Лицето фотографирано со Елон Маск е заштитно лице на пропагандата на Кремљ, Наилја Аскер-Заде која е под санкции од повеќе западни држави.

TV presenter Nailya Asker-Zade is a Russian propagandist, according to Alexey Navalny

 

Latest Posts

Не пропуштај