Последни написи

И Данела како Коце – постави рингишпили во центарот на Скопје, ко на селски панаѓур

Актуелната градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска, постави рингишпил во центарот на главниот град.

И Данела Арсовска, по стапките на Коце Трајановски кој на плоштадот и пред МНР поставуваше вртелешки.

Денес, Арсовска на плоштадот „Македонија“ поставува рингишпил, кој наликува на селски панаѓур.

Скопје остана последен од главните градови на Балканот кој сеуште не е накитен за новогодишните празници.

Latest Posts

Не пропуштај