Последни написи

(ВИДЕО) Градот тивок, градот блокиран

Приватните автобуски превозници на „Слобода превоз“ и „Макекспрес“ веќе втор ден оваа недела протестираат со блокади на три важни сообраќајни точки во Скопје.

Камера и монтажа: Александар Ризински

Музика: ПМГ

(Извор: CIVILMEDIA)

Latest Posts

Не пропуштај