Последни написи

УСС при УКИМ огранизира хуманитарна забава

Универзитетското студентско собрание при УКИМ, во среда, 07.12.2022 година, со почеток од 19:00 часот во @skopje_event_center организира забава која ќе има хуманитарен карактер.

Latest Posts

Не пропуштај