More

  АГЕЛЕР: ПОТРЕБНИ СЕ ПОВЕЌЕ ИСТРАГИ И ГОНЕЊЕ НА КОРУПЦИЈА

   

  Американската амбасадорка во земјава Анџела Агелер денеска, на социјалната мрежа Твитер , објави дека пристигнат е тим од Вашингтон кој поагресивно ќе истражува корупција кај бивши и сегашни функционери.

  -Тимот за санкции од Вашингтон е тука за поагресивен поглед на минатите и сегашните корумпирани актери и да ги разгледа сите можни одговори. На правосудниот сектор во Северна Македонија му требаат повеќе истраги, гонење за да се покаже дека никој не е над законот, објави Агелер на Твитер.

   

  Exit mobile version