Последни написи

Бужаровска: Превод на „Мојот маж“ на грчки од македонски јазик

Писателката Румена Бужаровска објави на фејсбук дека нејзината книга „Мојот маж“ е преведена и на грчки јазик, и дека во книгата пишува „превод од македонски“.

Latest Posts

Не пропуштај