Последни написи

(ФОТО) Протест на приватните превозници на Илинденска

Почна најавениот протест на приватните превозници на Илинденска во Скопје, во близина на Владата.

Протестот на Илинденска е на потегот од Влада до МИ – ДА и пред градско собрание каде се паркирани автобусите.

Пред Владата сообраќајот се одвива нормално.

Револтирани од третманот кај Арсовска, Град Скопје вчера им го раскина и договорот, приватните превозници велат дека од понеделник целосно ќе го “парализираат” сообраќајот во главниот град.

извор: Бриф

Latest Posts

Не пропуштај