Последни написи

Автобускиот превоз во хаос, студентите од Скопје бараат онлајн настава

Хаосот во сообраќајниот превоз во Скопје ги засега и студентите кои со автобус патуваат до своите факултети.

Поради протестите и разретчениот превоз многу студенти не успеваат да стигнат на предавања. Токму затоа, студентите од некои факултети веќе почнаа да бараат да се одржуваат он-лајн предавања.

Latest Posts

Не пропуштај