Последни написи

Политичките подмладоци потпишаа декларација за заложба за борба против корупција

На 30.11.2022 година се одржа Национална Конференција “Млади против корупција” каде што дел од политичките подмладоци потпишаа декларација за борба против корупцијата.

 

Политичките подмладоци се обрврзаа да преземаат ефективни и конкретни активности за борба против сите форми на корупција, мито и сродни незаконски практики, да ја поддржуват работата на ДКСК, и на други мерки.

 

 

Latest Posts

Не пропуштај