Последни написи

Сарачини: Е Ленине, Ленине, протестираше против „Тиранската платформа“, а сега си врзал албански и македонски знамиња

Граѓанскиот активист Петрит Сарачини на својот Фејсбук профил објави:
„Ееее Ленине, Ленине….
Во 2017-та со неговите моторџии „Ноќни волци“ беше дел од контрапротестите на ВМРО-МВРО против „Тиранската платформа“ кои кулминираа со крвавиот 27 април.
Сега, на блокадите на неговите приватни автобуси во Скопје – врзал албански и македонски знамиња! 👌
Ленин и „Ноќните волци“ на протест против „Тиранската платформа“.
Протест на автобуските превозници со албанско и македонско знаме.

Latest Posts

Не пропуштај