Последни написи

Ангела Агелер даде заклетва како нова Амбасадорка на САД во Република Северна Македонија

Амбасадата на САД во Северна Македонија информираше дека во церемонија во Стејтдепартментот Ангела Агелер дала заклетва како нова Амбасадорка на САД во Република Северна Македонија.

Latest Posts

Не пропуштај