Последни написи

(ФОТО) Во Приштина беше организиран прием по повод Денот на независноста на Северна Македонија

Амбасадорката на Република Северна Македонија во Република Косово, Шпреса Јусуфи, на својот Фејсбук профил објави дека во Приштина бил приреден прием по повод Денот на независноста на нашата земја.


На приемот кој го поддржаа повеќе бизнис компании од Косово, присуствуваше премиерот на Косово Албин Курти, како и голем број високи гости од политичкиот и опшштествениот живот од Косово.

Во рамките на свечениот прием се одржа и пригодна уметничка програма.

Latest Posts

Не пропуштај