Последни написи

Сарачини: Жестока е пропагандата на Путин на социјалните мрежи

Во гостување на Слободна ТВ, Петрит Сарачини укажа дека пропагандата на Путин на социјалните мрежи и на некои портали е жестока.

YouTube player

Latest Posts

Не пропуштај