Последни написи

Сарачини: И руската пропаганда се занимава со разобличување на “лажни вести на Западот”

И руската пропаганда се занимава со разобличување на “лажни вести на Западот”, укажа Петрит Сарачини во гостување на Слободна ТВ.

YouTube player

Latest Posts

Не пропуштај