Последни написи

Ги нема „Ноќните волци“ на Путин да скандираат: “Киев е Русија, а Косово е Србија”

YouTube player

Пред почетокот на руската инвазија на Украина, „Ноќните волци“ на Путин скандираа „Киев е Русија, а Косово е Србија“. Три месеци по руската инвазија, откако Путин ја загуби битката за Киев, никаде ги нема „Ноќните волци“ на Путин да скандираат „Киев е Русија”.

Откако Путин ја правдаше ивазијата на Украина повикувајќи се на случајот со Косово, никој веќе не скандира “Косово е Србија”. Особено по сензационалистичките наслови во српските медиуми „Путин ги заборави Србите” и  “Путин  им зари нож во грбот на Србите“.

 

Latest Posts

Не пропуштај