Последни написи

Ги нема ни Арсовска, ни Мицкоски, ни ветените 250 еко-автобуси

Груевски ветуваше 50 електрични автобуси, па го снема.

И Мицкоски ветуваше набавка на минимум 100 парчиња електрични автобуси.

Да потсетиме, и градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, во кампањата ветуваше ем 250 нови еко-автобуси, ем бесплатен превоз.

Ги нема ни ветените автобуси, ни бесплатниот превоз, а ги нема ни Арсовска, ни Мицкоски, да им објаснат на граѓаните што стана со ветените автобуси и бесплатниот превоз.

YouTube player

 

Latest Posts

Не пропуштај