More

    Петрески: Дезинформациите околу војната во Украина пристигнуваат главно од нашиот северен сосед

    Аналитичарот Владимир Петрески во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека дезинформациите околу војната во Украина пристигнуваат главно од нашиот северен сосед:
    „Традиционално информативните врски со северниот сосед постоеле и постојат долго време, и со тие информативни врски пристигнуваат и дезинформациите. Сега веќе подолго време има воспоставени и канали за дезинформации кои постојат со години“, укажа Петрески.

    YouTube player
    Exit mobile version