Последни написи

(видео) „Киев повикува“: Панкери од Украина со повик за солидарност со жртвите на војната

Украинскиот бенд „Бетон“ го преработи хитот на британската рок група „The Clash“, „London Calling“. „Kyiv Calling“ ја крева свеста за последиците од војната во Украина и повикува на солидарност со жртвите.

YouTube player

 

Latest Posts

Не пропуштај