Последни написи

Папата Франциск: Војната во Украина е „бесмислен масакр“

Од посетата на Папата Франциск на Скопје

Папата Франциск продолжи да ја критикува неоправдливата војна во Украина, нарекувајќи ја „бесмислен масакр“:

„Таа е бесмислен масакр, каде што се повторуваат секојдневните колежи и жртви“, потенцираше папата Франциск на денешната миса во Ватикан.

Latest Posts

Не пропуштај