Последни написи

Никола Наумоски ја тужи Данела Арсовска за клевета

Никола Наумоски, на својот фејсбук профил објави дека поднел тужба против градоначалничката на Скопје Дадена Арсовска, затоа што не му се извинила за клеветите дека јадел по кафани на градска сметка и дека заради боледување не се појавувал на работа:

„Денес поднесов тужба за клевета на Градоначалничката Арсовска (Данела по дедо и Дане), откако претходно одби да ми се извини за клеветите дека сум јадел по кафани на градска сметка и дека заради боледување не сум се појавувал на работа. Се надевам дека нема да одолговлекува и да одложува рочишта и дека ќе дојде да аргументира со некакви докази“, пишува Наумоски.

Latest Posts

Не пропуштај