Последни написи

Димитар Димитров: На Русија останува да се одбрани од путинизација

„На Русија останува да се одбрани од путинизација. Милиони и милиони граѓани да застанат зад креативна Русија и да му наредат на оној кој не ги праша дали да ја почне војната, веднаш да ја запре“, пишува поранешниот амбасадор во руската федерација Димитар Димитров во својата колумна објавена во Дојче Веле.

Latest Posts

Не пропуштај