Последни написи

Што знае Мицкоски што се 80 илјади тони?

ВМРО-ДПМНЕ пак го ветува она што не го остварува. Погледнете како Груевски ветуваше 50 електрични автобуси уште во 2016. ВМРО-ДПМНЕ не купи ниту еден дводелен електричен автобус. Сега, Мицкоски ветува набавка на минимум 100 парчиња електрични автобуси.  Замислете, тие годишно го намалувале загадувањето за 80 илјади тони по парче!

80 илјади тони по парче? Што знае Мицкоски што се 80 илјади тони! Ако 80 илјади тони ги поделиме на 365 дена, дали тоа значи дека еден автобус на Груевски причинува загадување од 219 тони на ден? Зарем е возможно, еден машински инженер како Мицкоски, да е толку математички неписмен?

 

Latest Posts

Не пропуштај