Последни написи

ТВ Алфа објави дезинформација за цената на горивата, па потоа “културно” се извини

ТВ Алфа во дневните вести прво објави дезинформација за цената на горивата, па потоа “културно” се извини.

Latest Posts

Не пропуштај