Последни написи

Протест во Скопје против војната во Украина во 14 часот

Здружението на Украинците „Лесја Украинка“ ги повикa сите свесни луѓе да го изразат својот револт против војната и безграничната суровост од страната на Русија кон Украина и да се приклучат на протестниот марш, кој ќе започне денес кај споменикот „Воинот на коњ“ на Плоштадот Македонија во 14.00.

Latest Posts

Не пропуштај