Последни написи

Дичев: Бугарија да го дигне грдото вето, не е момент да се расправаме за Гоце Делчев

„Бугарија веднаш треба да го дигне грдото вето над Северна Македонија“, порачува бугарскиот интелектуалец Ивајло Дичев.

„Не е момент да се расправаме какво е етничкото потекло на Гоце Делчев“, кога во Белград илјадници ја поддржуваат руската инвазија, кога Босна е пред распад, а следна цел е Балканот – предупредува Ивајло Дичев.

Latest Posts

Не пропуштај