Последни написи

Режимот на Путин уапси позната мировна активистка на протест

Режимот на Путин ја уапси мировната активистка Јелена Осипова, која е позната борка против злоупотребата на атомската енергија.

Осипова е позната уметница, по нејзините постери кои ги носи на протестите во Русија.

Покрај Осипова, медиумите известуваат за илјадници уапсени мировни активисти во Русија кои протестираат против агресијата на Путин во Украина.

Latest Posts

Не пропуштај