Последни написи

Апасиев за само еден месец со четири нови напади врз новинарите

Откако правникот Апасиев тужеше новинари и повторно изгуби на суд, за само еден месец, тој има 4 нови напади кон новинари.

На Апасиев најмногу му пречи медиумското известување за агресијата на неговиот идол Путин врз Украина и заканите со нуклеарна војна што ги испраќа кон целиот свет.

Па затоа, ги нарекува новинарите „срциња соросписки“, „соросписки бројлери“ и се заканува со нивна хигиенска десоросоизација.

Но зошто за овие напади молчи ЗНМ, зошто молчат нападнатите новинари?

Дали молчат зошто се плашат од нови тужби од Апасиев, или пак се загрижени за правото на слобода на изразување – на навредите, дезинформациите и на руската пропаганда во Македонија?

Latest Posts

Не пропуштај