Последни написи

Путиновиот пропагандист се закани со нуклеарно уништување на светот

Главниот руски пропагандист Киселев, на првиот канал од Руската телевизија, вчера се закани дека Русија може да го уништи целиот свет.

Тој предупреди дека 500 руски нуклеарни проектили испуштени од руските подморници “гарантирано ги уништуваат САД и сите НАТО земји“.

„Зошто ни е светот, ако во него ја нема Русија? – праша главниот руски пропагандист.

Киселев покажува руски подморници, бомбардери и нуклеарно оружје кое е веќе во режим на борбено дежурство.„Путин предупреди“, нема потреба да се кара Русија – не искара Киселев.

Руската пропаганда има само една маана. Никој не ја напаѓа Русија, туку Русија ја напаѓа Украина. Никој не се заканува со уништување на Русија. Русија се заканува со уништување на светот.

Latest Posts

Не пропуштај