Последни написи

Рускиот пропагандист Александар Дугин: Ова не е војна со Украинa, туку со глобализмот

Рускиот пропагандист Александар Дугин, кој во 2018 година ја пропагираше Евроазиската идеја во Македонија, на својот фејсбук профил напиша:

„Ова не е војна со Украина. Тоа е конфронтација со глобализмот како интегрален планетарен феномен. Тоа е конфронтација на сите нивоа – геополитички и идеолошки“.

Latest Posts

Не пропуштај