Последни написи

(фото) Ако Украина престане да се бори, ќе нема повеќе Украина!

Транспарент на денот: “Ако Русија престане со борбата, ќе нема војна.
Ако Украина престане да се бори, ќе нема повеќе Украина!

Latest Posts

Не пропуштај