Последни написи

Над 100.000 на протест во Берлин: Сопрете го Путин!

Над 100.000 демонстранти на протестот во Берлин против воената агресија на Путин во Украина, пет пати повеќе од очекуваното.

Latest Posts

Не пропуштај