Последни написи

Наумоски за „неутралците“ во моменти на агресија

Да си неутрален во моменти на очигледна неправда и агресија е да бидеш сојузник на злосторникот. Само кај нас независните, зелени и хумани се изнад ситуација. Европските зелени, германските, американските левичари, сите се против агресорот и со прст покажуваат кон крволочниот најбогат политичар во светот.
Нема две страни паричката овде, ова е колонијализам, империјализам, окупација на еден народ врз друг со употреба на брутална сила. Секое ваше кокетирање со идејата дека Украинците си го заслужиле ова што им се случува само кажува колку многу путинова пропаганда сте конзумирале годиниве.
Фејсбук статус

Latest Posts

Не пропуштај