Последни написи

„Ноќните волци“ на Путин: Киев е Русија, а Косово е Србија?

Што планираат Русија и „Ноќните волци“ на Путин кои скандираа „Киев е Русија, а Косово е Србија“?

YouTube player

 

Latest Posts

Не пропуштај