Home / Македонија / Заев: Политичката и економската стабилност ја донесе германската компанија Герешајмер која ќе отвори 400 работни места

Заев: Политичката и економската стабилност ја донесе германската компанија Герешајмер која ќе отвори 400 работни места

About admin

Check Also

Заев: Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи

Заев: Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи

Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи во 2020 година од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *