Home / Македонија / Заев: Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи
Заев: Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи

Заев: Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи

Нашата убава Северна Македонија прогласена за трета најдобра дестинација за туристи во 2020 година од Lonely…

Posted by Zoran Zaev on Thursday, October 24, 2019

About admin

Check Also

Заев: Повикани сме да се обединиме и да ги надминеме предизвиците трпеливо и мудро

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев вечерва имаше свое обраќање на духовната …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *