Home / Видео / Кој ги запали автомобилите на братот и таткото на поранешната пратеничка на СДСМ?
Кој ги запали автомобилите на братот и таткото на поранешната пратеничка на СДСМ?

Кој ги запали автомобилите на братот и таткото на поранешната пратеничка на СДСМ?

Маринела Маричиќ Тушева: „На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.“

На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.

Posted by Marinela Maricik-Tuseva on Thursday, October 24, 2019

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *