Home / Видео

Видео

Кој ги запали автомобилите на братот и таткото на поранешната пратеничка на СДСМ?

Кој ги запали автомобилите на братот и таткото на поранешната пратеничка на СДСМ?

Маринела Маричиќ Тушева: „На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.“ На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш. Posted by Marinela Maricik-Tuseva on Thursday, October …

Read More »