Home / Живот

Живот

Царовска: Муртино ја доби првата детска градинка!

„Село Муртино-Струмица ја доби првата детска градинка!“, обави на својата фејсбук страница министерката за труд и социјална политика Мила Царовска. Царовска укажа дека годинава во струмичкиот регион се отвораат две нови градинки, а за идната година е планирана инвестиција во уште три. Село Муртино-Струмица ја доби првата детска градинка! 🏡Навистина …

Read More »

Заев: Нека ни е честит Свети Климент Охридски, сите да сме здрави, спокојни и мудри

Денеска му оддаваме достојна почит на Свети Климент Охридски, за неговото големо црковно, духовно и просветителско дело со кое ги задолжи сите генерации и ни порача дека духовноста, просветлението и просветителството се дадени на секој од нас за станеме подобри луѓе, во подобар свет. Како што успеа Свети Климент Охридски …

Read More »

Time Sensitive! 5 Ways To Reduce Your Taxes

Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also …

Read More »